Știrile zilei. Ce s-a mai întâmplat pe la noi și în lume
Autor: Simona Haiduc pe 21 ian, 15:56 | Articole recomandate

Știrile economice ale zilei 18.02.2021

Calculați-vă singuri PENSIA! Cât veți încasa în acest caz

Legea pensiilor a fost modificată, astfel încât să facă o diferență clară între cei care au cotizat între 10 și 15 ani și cei care au cotizat peste 15 ani.

Pensii militare în 2021. Important pentru cei trecuți de o vârstă

Prin urmare, așa cum reiese din anexa Legii nr. 223/2015, ce prevede creșterea eșalonată a vârstei standard de pensionare, în acest an se vor putea pensiona la limită de vârstă militarii și polițiștii născuți între iulie 1963 și martie 1964.

Scandalul ajutoarelor sociale. Elena Cristian: Mulți dintre membrii Guvernului Cîțu sunt pe lista de la Asistența Socială

Al doilea pas ar trebui să fie întocmirea unei situații clare a asistaților sociali, spune Elena Cristian și explică: ”Pentru că, acum, conform legii bugetului la capitolul asistență socială intră si pensionarii, și copiii cu alocalții, și mamele cu indemnizația de naștere, și persoanele cu dizabilități”.

Tulpina AFRICANĂ a SARS-CoV-2 îi ÎNGROZEȘTE pe medici. E de RĂU

Într-un nou studiu, cercetătorii sud-africani au analizat varianta 501Y.V2. Astfel, ei au descoperit că această versiune este rezistentă la anticorpii neutralizanți acumulați de la o infecție anterioară, dar au spus că sunt necesare mai multe cercetări privind eficacitatea altor segmente ale răspunsului imun.

Pandemia de COVID-19 putea fi EVITATĂ! Află CUM

Următorul film susține că virusul a fost deja în curs de desfășurare în cele 12 zile de la 5 ianuarie, când guvernul chinez nu a raportat cazuri noi.

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele