Știrile zilei. Cinci cele mai semnificative informații ale zilei
Autor: DCBusiness Team pe 20 noi, 15:37 | Articole recomandate

Știrile zilei. Cinci cele mai semnificative informații ale zilei

Covid-19. De ce unii mor sufocați fără să-și dea seama

Hipoxie înseamnă starea patologică ce constă în scăderea cantității de oxigen în țesuturi iar cea ”silențioasă” este una insidioasă în care pacientul nu realizează că practic se sufocă.

Colaborarea DIICOT și DEA. Liderul motocicliștilor Hells Angels București, arestat pentru trafic de cocaină

Marius Lazăr, liderul clubului de motociclişti Hells Angels Bucureşti, şi neozeelandezii Michael Matthews Murray şi Patrick Johnson Marc au fost arestaţi preventiv în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti, în dosarul de trafic de cocaină instrumentat de DIICOT în colaborare cu DEA.

Sondaj ARGUMENT, radiografie a actualei stări: Direcția României una este GREȘITĂ

Cel mai recent sondaj de opinie realizat de instituția de sondare a opiniei publice Argument oferă o analiză rece a percepției populației față de ceea ce se întâmplă la ora actuală în România.

Submarinul care care le dă coșmaruri americanilor a plecat la vânătoare

Pe măsură ce tensiunile din Marea Chinei de Sud sunt în creștere, Marina Armatei de Eliberare a Poporului și-a dezvoltat o flotă de submarin de atac de tip 093A Shang-II Class (aka 09-IIIA) care au început să își ”flexeze mușchii” pe mare.

Moment istoric la Cernobîl. A început extragerea combustibilului nuclear uzat

Primul recipient de deșeuri cu combustibil nuclear uzat a fost încărcat joi, 18 noiembrie 2020, în Instalația de Stocare Provizorie 2 (ISP-2) de la centrala nucleară de la Cernobîl.

 

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele