Știrile zilei. Cum e cu indemnizațiile și salariul minim al românilor
Autor: Simona Haiduc pe 22 ian, 18:41 | Articole recomandate

Informații utile

Melania Trump a spus NU! Ce a pățit fosta Primă Doamnă a SUA

Dar Melania mai are un motiv de supărare. Dornică să-și lase amprenta asupra Casa Albe, Melania și-a multiplicat proiectele de redecorare interioară a renumitului edificiu. A restaurat o serie de săli și a instalat mai multe sculpturi, a schimbat mobilierul din unele camere și a refăcut terenul de tenis. 

Sondaj DCBusiness. Cu cât vor crește pensiile. Răspunsul SURPRIZĂ al românilor

Cu cât credeți că vor crește pensiile în 2021? Aceasta fost întrebarea sondajului, cu patru variante de răspuns: 40%, 8%, 3% și 0%.

INDEMNIZAȚII. Casa Națională de Pensii vine cu noi DETALII

În contextul discuțiilor legate de salariul de bază minim brut pe țară, Casa Națională de Pensii Publice a venit cu precizări referitoare la indemnizația pentru persoanele care fac parte din Uniunile de creatori.

TAXE ZERO pe salariul minim? Claudiu Năsui: Prea mulți trăiesc în SĂRĂCIE

Povara fiscală mare asupra celor mai mici salarii este una dintre cauzele majore ale gonirii românilor de pe piața oficială a muncii și chiar din țară. Prea mulți oameni trăiesc în sărăcie cu toate că muncesc 40 de ore pe săptămână.

Vaccinarea, în PERICOL! Toate avertismentele s-au dovedit CORECTE

Nu este vorba de lipsa capacităților de producție pentru realizarea vaccinurilor actuale și viitoare împotriva coronavirului. Este adevărat, este și aceasta o problemă, dar rezolvabilă. Necazul este altul.

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele