Știrile zilei. De Dragobete, numai de bine! Informații de tot felul
Autor: Simona Haiduc pe 24 feb, 15:01 | Articole recomandate

O zi bună

AREI: Investiții de miliarde de euro amenințate de o decizie a primarului Nicușor Dan

Considerăm necesar ca această revizuire a regimului urbanistic al Municipiului Bucureşti să aibă şi o componentă de consultare publică, similară celei prevăzute de lege pentru aprobarea planurilor urbanistice zonale.

NASA și Microsoft, printre companiile atacate cibernetic în decembrie

Brad Smith, președintele Microsoft, a declarat că cercetătorii săi cred că „cel puțin 1.000 de ingineri foarte abili, foarte capabili” au lucrat la atacul cibernetic din decembrie. „Aceasta este cea mai mare și mai sofisticată operațiune pe care am văzut-o”, le-a declarat Smith senatorilor.

Război NUCLEAR. Totul era pregătit! O mică eroare și izbucnea DEZASTRUL

O nouă porție de adevăr despre o perioadă tensionată, de confruntare între două puteri ale lumii: Statele Unite și URSS. Ceea ce dezvăluie noile documente declasificate de Departamentul de Stat al SUA vizează alt episod din Războiul Rece.

Prețul la ENERGIE! De ce la E.ON este mai scump VIDEO

Din factura pe care o plăteşte consumatorul, o parte foarte mare se duce către aceste componente: către producători, generatori, compania de distribuţie şi de transport şi către stat. Iar competiţia este doar pe această parte mică, de furnizare. Şi, credeţi-mă, am încercat să facem tot posibilul să le oferim clienţilor noştri cel mai bun preţ concurenţial care este posibil.

Oficial E.ON. ÎNDEMN: NU vă grăbiți să încheiați CONTRACTE noi la energie

Este foarte important, pentru început, să se uite la prima ofertă. Oferta pe care o caută trebuie să se potrivească cu consumul lor şi cu ceea ce au nevoie. Consider că nu ar trebui să se uite doar la preţ, ar trebui să se uite şi la serviciile adiacente pe care i le oferă furnizorul. 


Articole recomandate Vezi toate articolele