Sute de mii de prezervative folosite, reambalate și revândute
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Descoperire șocantă
Descoperire șocantă
Autorităţile vietnameze au descoperit peste 300.000 de prezervative uzate care ar fi fost reciclate pentru a fi vândute din nou. Acestea erau reambalate într-o unitate de producție din sudul provinciei Binh Duong. Prezervativele au fost confiscate de polițiști.

Peste 300.000 de prezervative uzate erau reambalate pentru a fi vândute. Pentru acest lucru au fost angajaţi în mod special oameni pentru a curăţa şi usca prezervativele înainte de a le remodela cu dildo-uri din lemn de dimensiuni diferite, susţin rapoartele locale.

Operaţiunea avea loc în sudul provinciei Binh Duong şi a fost oprită de poliţie pe 19 septembrie. Proprietarul, Pham Thi Thanh Ngoc, în vârstă de 33 de ani, a declarat Poliţiei că primea prezervativele uzate o dată pe lună de la o persoană necunoscută, relatează Metro.

Cum a ajuns Covid-19 să provoace o criză în industria prezervativelor

Rolul său era de a curăţa, usca şi sorta prezervativele înainte de a le face să pară din nou „proaspete" pentru clienţi, potrivit site-ului de ştiri VN Explorer.

Directorul provincial de management al pieţei, Tran Van Tung, a declarat că prezervativele au fost confiscate pentru a fi utilizate ca probe, dar vor fi eliminate imediat după. Ofiţerul guvernamental a spus că „prezervativele sunt clasificate ca articole medicale, aşa că vom analiza mai multe legi pe care le-a încălcat proprietarul.”

Poliţia a găsit aproape 324.000 de prezervative uzate, echivalentul a 360 de kilograme. Nu este clar câte prezervative reciclate au fost deja vândute. Rapoartele susţin că au fost furnizate hotelurilor şi tarabelor din apropiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Stagnare a creditării companiilor din zona euro

Creditarea companiilor din zona euro stagnează, atrage...

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...


pixel