Telefoanele cu ANDROID mai vechi au o problemă: Google VA BLOCA ACCESUL la cont
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Google va bloca accesul la Android, versiunea Gingerbread
Google va bloca accesul la Android, versiunea Gingerbread
Pe lângă aplicații și servicii, utilizatorii cu versiunea veche de Android nu vor putea să creeze conturi Google, să schimbe parole sau să utilizeze aplicațiile din telefon.

Google a început să informeze utilizatorii de Android că, de la sfârșitul lunii septembrie, dispozitivele cu Android 2.3.7 (Gingerbread) și versiunile anterioare nuvor mai avea acces la conturile Google, scrie publicația Theverge.

Blocarea conturilor Google va îngreuna utilizarea serviciilor companiei și a tuturor aplicațiilor proprietare pe dispozitive mai vechi.

Este vorba de telefoane sau tablete cu versiuni Android, care au fost lansate înainte de decembrie 2010.

„Ca parte a eforturilor noastre continue de a asigura securitatea utilizatorilor, Google nu va mai permite conectarea pe dispozitivele Android care rulează Android 2.3.7 și versiuni anterioare, începând cu 27 septembrie 2021. Dacă vă conectați pe dispozitivul dvs. după 27 septembrie, este posibil să vedeți un mesaj de eroare de autorizare atunci când încercați să utilizați produsele și serviciile Google precum Gmail, YouTube și Maps ”, arată Google într-un comunicat.

JUMĂTATE din poluarea PLANETEI, produsă doar de ACESTE orașe

Experții remarcă faptul că imposibilitatea de conectare la un cont Google va face ca interacțiunea cu dispozitivul să fie destul de neplăcută. Pe lângă aplicații și servicii, utilizatorii nu vor putea să creeze conturi Google noi, să efectueze resetări din fabrică, să schimbe parola contului și multe altele.

Utilizatorii de dispozitive afectate de Google au fost sfătuiți să își actualizeze software-ul sau să cumpere un dispozitiv mai modern.

Cei care nu pot face upgrade la versiuni mai noi de Android pot încerca să se conecteze la Conturile lor Google utilizând un browser web, ceea ce le va oferi o modalitate alternativă de a utiliza serviciile Google pe dispozitive Android neacceptate.

Utilizatorii care au instalate versiuni Android 3.0 (Honeycomb) sau mai noi vor putea să utilizeze în continuare serviciile Google penrtu mobil, preciazează reprezentanții companiei.

Actuala versiune de Android, Android 11, a fost lansată anul trecut, pe 8 septembrie 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Creştere a ratei şomajului la nivel naţional

Rata şomajului înregistrată în evidenţele ANOFM în luna...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel