Televiziune nouă. Apare încă un post. Va fi vesel
Autor: Simona Haiduc pe 08 noi 2019 / 15:33 | Articole recomandate

Ceva ce nu este difuzat de alte televiziuni

CNA a eliberat recent licența pentru un nou post de televiziune de profil. Nu de știri și nu generalist. Va fi muzică. 

„Venim cu propunere de a realiza o televiziune muzicală, națională, o televiziune care să abordeze, din punct de vedere muzical, diferit piața de profil. În cadrul acestui proiect, am identificat această oportunitate și dorim să obținem această licență ca să și încercăm să emitem și să aducem în fața publicului programe interesante”, a declarat Laurențiu Megelea, acționar majoritar al societății Bestmixmedia.

Solicitarea companiei a fost făcută pentru televiziunea Party Mix, de muzică de petrecere, cu emisie în variantă 4K, HD și SD. Postul se va lansa cu o investiție de 147.400 de euro, potrivit proiectului depus la CNA, sursa fiind din surse proprii. Postul va avea în grilă emisiuni precum Happy Party Mix, Hai Noroc, Top 40 Party Mix, Music Box sau Music News, precizează Paginademedia.

Citește și Apare o nouă televiziune de știri. Fără mare fast. Deocamdată

Întrebat de Radu Herjeu, membru CNA, cum justifică proiectul lansat, Megelea a declarat că, uitându-se la alte televiziuni muzicale ”cu profil de muzică populară, am observat foarte multe lucruri care nu sunt ok: adică, emisiuni medicale, foarte mult teleshopping, piese care țin de folclor și nu neapărat de o muzică autentică de petrecere. Noi am făcut proiecte curate și ne dorim ca și acest proiect să fie curat. Nu ne dorim să promovăm muzică din zona Taraf TV sau altfel de muzică. Noi simțim nevoia telespectatorului de a viziona un canal fără acest teleshopping, fără altfel de televiziuni. Efectiv muzică de petrecere”, a precizat acționarul.

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele