Știrile economice ale dimineții. Informații de interes
Autor: Simona Haiduc pe 06 aug, 07:31 | Articole recomandate

Inclusiv despre salariile dascălilor

Anul școlar. Anisie. Cum rămâne cu tabletele și laptopurile

Sunt copii care au nevoie de aceste echipamente electronice. Prin urmare, aşteptăm ca achiziţia să fie definitivată de Oficiul naţional de achiziţii. (...)

Salariile dascălilor. Iohannis: PROBABIL, vor fi retribuiți pentru orele suplimentare

 E greu de imaginat că se pot angaja într-o lună sau două cadre didactice în plus, chit că şi aceasta în unele localităţi este o soluţie, dar soluţia nu poate fi dictată de la centru. 

SUA vor să cumpere tot vaccinul din lume? Decizia Washingtonului

Această ultimă factură ridică investițiile guvernului lui Donald Trump la cel puțin 9,4 miliarde de dolari în proiecte de vaccinuri, inclusiv contracte de aprovizionare semnate cu cinci societăți ce prevăd livrarea a cel puțin 700 milioane de doze, potrivit calculelor efectuate de jurnaliștii agenției France Presse. 

Dolarul american, tot mai vulnerabil. Moneda EURO prinde teren

Dolarul a devenit vulnerabil, evoluția lui depinzând de prea mulți factori, unii imprevizibili”, a adăugat Lee Hardman, de la MUFG.

Concediul medical pentru carantină sau izolare. Cum se calculează

Dacă vorbim de persoane care beneficiază de șomaj, dar nu se șomajul tehnic, baza de calcul reprezintă media veniturilor brute lunare reprezentând indemnizație de șomaj, din ultimele șase luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, până la limita a 12 salarii minime brute pe țară lunar. 

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele