Știrile economice ale dimineții. Poate vă interesează
Autor: Simona Haiduc pe 07 aug, 07:00 | Articole recomandate

Se lecturează repede

Facebook a eliminat o reţea de conturi pro-Trump ce opera din România

Pe conturile respective erau publicate postări despre sprijin pentru liderul american din partea conservatorilor, negrilor americani, al creştinilor şi adepţilor grupării QAnon care răspândeşte teorii ale conspiraţiei.

Noul AN ȘCOLAR. Cum fac alții în pandemie. GERMANIA, spre exemplu

Strategii locali de luni de zile își bat capul în căutarea celor mai sigure soluții, un efort soldat cu un catalog de reguli care variază de o regiune la alta. Un adevărat mozaic de norme pus la punct cu implicarea directă a medicilor și specialiștilor epidemiologi, mai ales în condițiile în care Germania se așteaptă la un al doilea val al pandemiei. 

Goldman Sachs: Va fi totală NEBUNIE la burse, dar va fi PALPITANT

Dar, dacă unul dintre vaccinurile dezvoltate fie în SUA, fie în altă parte a lumii, se va dovedi eficient, atenția jucătorilor din piață se va îndrepta spre companii cu profituri mai mici, în detrimentul întreprinderilor din sectorul tehnologic.

Banca Naţională a decis reducerea dobânzii cheie la 1,5% pe an

În plan intern, datele şi informaţiile apărute după şedinţa de politică monetară a CA al BNR de la finele lunii mai au evidenţiat un impact sever al pandemiei de coronavirus, mai ales în aprilie, dar şi efectele economice şi financiare ale începerii relaxării graduale în luna mai a măsurilor restrictive.

Redeschiderea ȘCOLILOR. Cursuri suspendate. Ce fac părinții în aces caz

Pe perioada în care au fost suspendate cursurile şcolare, un părinte, la alegere, a avut posibilitatea să stea acasă, într-un fel de concediu, să spun, plătindu-i-se 75% din salariul său. 

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele