Trafic aglomerat pe centura Capitalei. Care sunt punctele nevralgice
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Se circulă cu greutate pe centura Capitalei
Se circulă cu greutate pe centura Capitalei
Vineri dimineața se circulă în condiții de aglomerație pe DN 1A, în localitatea Mogoșoaia, pe DN 4, în Popești Leordeni, și pe Centura Capitalei.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, vineri dimineața, este semnalată ploaie ușoară pe principalele drumuri, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN1 București-Brașov, circulându-se în condițiile unui carosabil umed, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

Prelungirea Ghencea și Doamna Ghica. Nicușor Dan tranșează problema

În ceea ce privește fluența traficului, este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală a DN 1A (loc. Mogoșoaia) și DN 4 (loc. Popești Leordeni), dar și pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni.

Polițiștii anunță că, începând din data de 15 iunie, pe DN 65 Pitești-Slatina, la kilometrul 58, în localitatea Valea Mare, județul Olt, traficul se desfășoară îngreunat întrucât au început lucrările la Drumul Expres Craiova – Pitești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel