Tsunami nuclear! Arma ce poate FACE PRAF orașele americane
Autor: Simona Haiduc pe 15 noi 2020 / 17:24 | Articole recomandate

Este ceva îngrozitor

S-au sunt îngrijorate că, în cazul unui conflict armat, Rusia va folosi aparatele subacvatice Poseidon pentru a inunda orașele americane cu ajutorul unor valuri ucigașe nucleare. 

”Ne îngrijorează, chiar ne înspăimântă aceste dispozitive ale rușilor. Este vorba de dronele submarine cu propulsie nucleară Poseidon, pe care rușii intenționează, se pare, să le echipeze cu focoase nucleare extrem de puternice. În cazul unui război, aceste arme pot fi lansate pentru a inunda, cu tsunami-uri radiactive orașele de coastă ale Statelor Unite”, a declarat consilierul secretarului de stat al SUA pe probleme de securitate internațională, Christopher Ford. 

Potrivit spuselor sale, Washingtonul este neliniștit inclusiv de faptul că Moscova ar putea avea încă în dotarea forțelor sale armate sistemul de sovietic de represalii Perimetr, pe care Occidentul l-a botezat ”Mâna morții”. 

Declarația oficialului american vine în contextul în care, expertul militar rus Konstantin Sivkov, președintele Academiei de știință în domeniul rachetelor, a declarat recent că Rusia poate distruge Statele Unite cu mijloacele și metodele pe care le are deja la îndemână. 

Citește și Coșmarul Marinei militare a SUA! Există pe fiecare navă a Rusiei

El a explicat că militarii ruși pot provoca pe teritoriul SUA procese geofizice devastatoare, prin lansarea în zone periculoase de pe continentul american focoase de mare calibru. Iar un mijloc de transport pentru asemenea proiectile, spune expertul militar rus, poate fi chiar Poseidon, dar și o rachete balistică intercontinentală grea. 

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele