Tsunami nuclear! Arma ce poate FACE PRAF orașele americane
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Este ceva îngrozitor
Este ceva îngrozitor
S-au sunt îngrijorate că, în cazul unui conflict armat, Rusia va folosi aparatele subacvatice Poseidon pentru a inunda orașele americane cu ajutorul unor valuri ucigașe nucleare. 

”Ne îngrijorează, chiar ne înspăimântă aceste dispozitive ale rușilor. Este vorba de dronele submarine cu propulsie nucleară Poseidon, pe care rușii intenționează, se pare, să le echipeze cu focoase nucleare extrem de puternice. În cazul unui război, aceste arme pot fi lansate pentru a inunda, cu tsunami-uri radiactive orașele de coastă ale Statelor Unite”, a declarat consilierul secretarului de stat al SUA pe probleme de securitate internațională, Christopher Ford. 

Potrivit spuselor sale, Washingtonul este neliniștit inclusiv de faptul că Moscova ar putea avea încă în dotarea forțelor sale armate sistemul de sovietic de represalii Perimetr, pe care Occidentul l-a botezat ”Mâna morții”. 

Declarația oficialului american vine în contextul în care, expertul militar rus Konstantin Sivkov, președintele Academiei de știință în domeniul rachetelor, a declarat recent că Rusia poate distruge Statele Unite cu mijloacele și metodele pe care le are deja la îndemână. 

Citește și Coșmarul Marinei militare a SUA! Există pe fiecare navă a Rusiei

El a explicat că militarii ruși pot provoca pe teritoriul SUA procese geofizice devastatoare, prin lansarea în zone periculoase de pe continentul american focoase de mare calibru. Iar un mijloc de transport pentru asemenea proiectile, spune expertul militar rus, poate fi chiar Poseidon, dar și o rachete balistică intercontinentală grea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cele mai mari companii listate la bursa din Germania

Clasamentul celor mai mari capitalizări de la bursa...

Stagnare a creditării companiilor din zona euro

Creditarea companiilor din zona euro stagnează, atrage...

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...


pixel