Un al doilea ministru intră în izolare
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Ionuț Stroe a intrat în izolare
Ionuț Stroe a intrat în izolare
Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, s-a autoizolat pentru 72 de ore după ce colegul său de Guvern, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a fost depistat pozitiv la coronavirus.

"În urma anunţului colegului meu de Guvern, Adrian Oros, ministrul Agriculturii, care a fost confirmat pozitiv pentru infecţia cu SARS-COV-2, am luat decizia de a mă izola la domiciliu 72 de ore şi de a realiza un nou test după această perioadă. Testul RT-PCR pe care l-am efectuat astăzi, joi, a avut rezultatul negativ. Ieri am participat la câteva activităţi politice în aer liber împreună cu domnul Oros şi din acest motiv, pentru siguranţă, am decis că este mai bine să rămân izolat până la un nou test", a anunţat, joi seara, Ionuţ Stroe pe pagina personală de Facebook.

Încă un ministru din cabinetul Orban, diagnosticat cu Covid-19

"Mă simt foarte bine şi voi continua să dialoghez cu voi online, pe această pagină şi pe reţelele sociale. Trăim vremuri deosebite şi trebuie să fim precauţi, deşi ne dorim, fiecare dintre noi, ca viaţa să revină cât mai rapid la normal. Păstraţi-vă optimismul pentru că e bun şi pentru starea voastră de sănătate. Aveţi grijă de voi şi de cei de lângă voi", a adăugat Stroe.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anunţat, joi seara, că a fost depistat pozitiv la COVID-19 în urma unui test efectuat în cursul dimineţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel