Vești extraordinare pentru șoferi! Ești anunțat când ți se va strica mașina
Autor: Dana Mihai pe 08 noi 2019 / 17:21 | Mutarea zilei

Serviciul va fi disponibil la nivel naţional prin reţeaua AD Auto Total începând de la finalul anului 2019

AD Auto Total, unul dintre principalii importatori si distribuitori de piese auto din România, a dezvoltat, alături de Garrett- Advancing Motion, o platformă de mentenanţă predictivă care anunţă utilizatorii când se vor strica autovehiculele, ajutând astfel maşinile conectate să petreacă mai mult timp pe şosea şi mai puţin timp în service. 

Serviciul va fi disponibil la nivel naţional prin reţeaua AD Auto Total începând de la finalul anului 2019 şi se adresează preponderent companiilor de transport auto (transportatori de persoane sau mărfuri, societăţi de leasing operaţional sau furnizori de servicii rent-a-car).

Adio diesel! Mașinile electrice au luat amploare

Compania a făcut primul pas spre dezvoltarea acestui produs a în 2016, când, prin sistemul Telematrix (TMX), a început să ofere companiilor româneşti răspunsuri la problemele de gestionare a flotelor auto. Prin intermediul platformei sale de management al flotelor, AD Auto Total administrează peste 30.000 autoturisme şi autoutilitare aparţinând unor institituţii de stat sau private.

Telematrix include funcții de monitorizare GPS, posibilitatea de diagnoză la distanță, în timp real, a stării tehnice a autovehiculului, oferă analiza stilului de condus şi asociere rută-șofer. Toate operaţiunile se fac de la distanţă: citiri coduri de eroare sau parametri în regim dinamic, înregistrări valori şi generare de analize grafice pe perioade predefinite.

În service, personalul calificat demarează procedura de diagnoză, având posibilitatea să observe în timp real atât comportamentul vehiculului, cât şi istoricul său, în diverse condiţii de rulare. Baza de date în care sunt salvate traseele şi informaţiile rezultate din diagnoză este disponibilă clientului pe o perioadă de 2 ani.

Te-ar putea interesa și...
Mutarea zilei Vezi toate articolele