Vecinii Ducilor de Sussex nu au liniște. Ce se întâmplă de când s-a mutat cuplul regal
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Harry și Meghan au AMENINȚAT postul BBC
Harry și Meghan au AMENINȚAT postul BBC
Prințul Harry și Meghan Markle, s-au mutat în North Saanich, o mică stațiune balneară din sudul Insulei Vancouver. Cei doi își doresc o viață liniștită departe de ochii curioșilor.

Ducii de Sussex și-au găsit în sfârșit liniștea. Nu același lucru pot spune și vecinii celor doi care nu par impresionați de prezența cuplului, însă sunt deranjați de insistența presei în viața lor, scrie CTV News.

Horoscopul chinezesc. Bine pentru Trump, rău pentru Harry și Meghan

Nu ne place ce se întâmplă. Lăsați-i în pace”, a declarat Anne Girling, o localnică."

Sunt mândră că oamenii din comunitatea noastră au respectat dreptul la intimitate al ducilor. Nimeni nu a încercat să-i spioneze pe noii noștri vecini. Sunt foarte încântată că au venit aici și sper că își vor găsi liniștea.”, a spus o vecină a cuplului.

Localnicii care trec adesea pe lângă casa ducilor au refuzat să ofere interviuri jurnaliștilor veniți din întreaga lume pentru a urmări modul în care cei doi se adaptează departe de Familia Regală.

Orașele mici nu sunt obișnuite cu o astfel de frenezie. E foarte bine că se apără și că vor să se distanțeze de monarhie. Meghan îmi amintește mult de prințesa Diana”, a mărturisit o tânără studentă. Mulți localnici sunt, însă, iritați de faptul că oamenii din întreaga lume sunt cu ochii pe orașul lor.

Faptul că ei au ales să vină aici este o adevărată onoare. Dar prezența lor a creat o adevărată isterie în rândul presei. Niciunul dintre noi nu se bucură de această situație. Cred că ar trebui să îi lăsăm în pace, să-și trăiască viețile.”, au mai spus aceștia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel