Viktor Orban s-a VACCINAT! Cu ce PRODUS a ales să fie INJECTAT
Autor: Antonia Popescu pe 28 feb, 14:31 | Articole recomandate

Viktor Orban s-a VACCINAT! Cu ce PRODUS a ales să fie INJECTAT

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, s-a vaccinat duminică împotriva coronavirusului cu produsul companiei chineze Sinopharm, transmite Reuters.

Orban a făcut anunţul pe pagina sa oficială de Facebook.Şeful guvernului de la Budapesta apare în fotografii de la vaccinare, cu explicaţia "Vaccinat", iar un medic arată cutia vaccinului.Într-o înregistrare video, Orban le cere conaţionalilor săi să se înregistreze pentru vaccinare şi să aibă încredere în experţii ungari în privinţa eficienţei vaccinului Sinovac. "Lucrez din nou, puteţi vedea că mă simt perfect, nu trebuie să vă fie frică nici vouă. Al treilea val (al epidemiei - n. red.) a sosit şi va fi mai puternic decât primele două", spune premierul.

Raed Arafat, VESTEA mult AȘTEPTATĂ. CÂND vom reveni la VIAȚA NORMALĂ

Ungaria este primul stat membru al Uniunii Europene care a început vaccinarea cu Sinovac, de miercurea trecută. În ţară se foloseşte şi vaccinul rusesc Sputnik V. Ambele produse sunt deocamdată neaprobate în Uniune. În paralel, are loc şi administrarea vaccinurilor a căror eficienţă şi siguranţă a fost confirmată de UE - Pfizer/BioNTech, Moderna şi AstraZeneca/Oxford.Orban a promis că până la Paşte, la începutul lui aprilie, toţi cei circa 2,5 milioane de cetăţeni ungari vor primi cel puţin o doză de vaccin anti-COVID-19. 


Articole recomandate Vezi toate articolele