Violeta Alexandru, luată la rost de un bătrân: Măriți pensiile!
Autor: Mara Ivan pe 05 iul, 13:19 | Mutarea zilei

Vrei să-ți depui dosarul de pensie comunitară? Aici sunt instrucțiuni

Conferinţa de presă organizată duminică de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, preşedinte al PNL Bucureşti, a fost întreruptă de o persoană în vârstă care i-a solicitat mărirea pensiilor.

Violeta Alexandru urma să prezinte raportul "Cartea Neagră a guvernării locale 2016 - 2020 Mutu/PSD".

Pensionarul a venit în faţa pupitrului la care era aşezată Violeta Alexandru şi a început să-şi strige nemulţumirile, cerând mărirea pensiilor şi acuzând actuala guvernare de minciună.

Ministrul Muncii şi-a întrerupt conferinţa de presă, mergând să discute cu persoana nemulţumită și afirmând, ulterior, că trebuie să vadă care a fost parcursul acelui pensionar din punctul de vedere al contributivității pentru a se lămuri care este situația reală.

Citește și Restructurarea aparatului bugetar. Orban: Asta oricum se petrece

"Îmi pare rău că PSD se foloseşte de necazurile oamenilor. Nu aşa se face politică în România. PSD foloseşte oamenii pentru a arăta, chipurile, că le pasă. Nu aceasta este maniera în care se face administraţie în România, trimiţând pensionari amărâţi să se exprime la o conferinţă de presă pentru a perturba prezentarea pe care o facem astăzi", a spus Violeta Alexandru. 

Te-ar putea interesa și...
Mutarea zilei Vezi toate articolele