Violeta Alexandru: Suntem la 30 de ani de la Revoluţie
Autor: Antonia Popescu pe 24 noi 2019 / 13:32 | Declarația zilei

Suntem la 30 de ani de la Revoluţie

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a declarat că a votat cu convingerea că România poate fi pusă pe un făgaş normal şi cu încredere că alegătorii fac diferenţa între 'o Românie a oamenilor serioşi şi o ţară în care se minte'.

'Am votat cu convingerea că România poate fi pusă pe un făgaş normal, am votat cu încredere că alegătorii fac diferenţa între o Românie a oamenilor cinstiţi, a oamenilor care îşi văd de treabă, a oamenilor serioşi şi o Românie în care se minte şi care nu se îndreaptă spre dezvoltare. Eu am votat cu încredere că putem aplica o lecţie de autentic civism, în sensul luptei pe care o ducem pentru corectitudine, pentru un făgaş normal în această ţară. Suntem la 30 de ani de la Revoluţie. Este momentul în care putem definitiva proiectul de modernizare a României şi, mai departe, acest lucru va duce la un proiect de civilizare', a afirmat Violeta Alexandru, care a votat duminică la Liceul 'Alexandru Vlahuţă'.

Majorarea salariului minim. Violeta Alexandru anunță când se ia decizia finală

Ea le-a mulţumit românilor din diaspora, care, prin votul lor, 'au transmis o lecţie de civism autentică'. 'Şi Bucureştiul va fi la înălţime. Şi alegătorii din ţară au înţeles acest mesaj şi vor participa la vot, pentru că îşi doresc o Românie civilizată. Sunt convinsă că tinerii din Bucureşti vor ieşi în următoarele ore la vot şi vor arăta care este forţa votului, pentru a transforma Capitala într-un oraş civilizat', a adăugat Violeta Alexandru. 

Te-ar putea interesa și...
Declarația zilei Vezi toate articolele