Virusul MISTERIOS din 1985 apare DIN NOU
Autor: Dana Mihai pe 11 ian, 07:54 | Mutarea zilei

Virusul MISTERIOS din 1985 apare DIN NOU

Bărbatul care avea peste 60 de ani, a murit la Limoges, Franța, a confirmat Centrul Național de Referință din cauza Rabiei, deși cauza morții sale a fost inițial învăluită în mister.

Un pensionar francez a murit din cauza unei forme extrem de rare de rabie pe care ar fi prins-o de la lilieci care locuiau în podul său.

El a fost dus de urgență la Spitalul Universitar Limoges, medicii spunând că acum cred că a fost mușcat sau zgâriat de un liliac care era cuibărit în pod.

Pacienții din Wuhan NU se fac bine "NICIODATĂ"? Medicii au zis

Bărbatul a murit tragic la spital, medicii menționând cauza oficială a decesului ca encefalită, o inflamație a creierului, dar experții medicali au spus că este de origine inexplicabilă.

Deoarece originea a fost inexplicabilă, probele au fost trimise la spitalul parizian Necker și Institutul Pasteur, cu scopul de a identifica cauzele encefalitei nedocumentate.

Analiza a arătat că a contractat virusul liliac european LyssaVirus de tip 1 (EBLV-1). Lyssavirus include virusul rabiei asociat în mod tradițional cu acea boală.

Cercetătorul Dacheux susține că a existat o moarte similară în Rusia în 1985, alte două decese care au implicat o altă specie de lyssavirus de lilieci, EBLV-2, în Finlanda în 1985 și una în Scoția în 2002. El subliniază că în Franța, rabia a fost eradicată formal din 2001.


Mutarea zilei Vezi toate articolele