VIZIERĂ specială inventată de italieni. O idee excelentă
Autor: Simona Haiduc pe 22 mai, 15:27 | Mutarea zilei

Se poartă, se spală, se dezumflă și se folosește din nou

O echipă de designeri italieni a inventat o vizieră de protecție gonflabilă ce permite utilizatorilor să mănânce și să bea fără nici o problemă. Soffio va intra curând în producție de masă. 

Studioul de arhitectură MARGstudio a prezentat designul unui ecran de protecție, ce poate fi oferit tuturor celor care trec pragul unui magazin sau a unui restaurant, după ce măsurile de relaxare vor permite acest lucru, relatează Business Insider. Ecranul a primit numele Soffio, adică ”umflă”.

Soffio va fi propus în două variante: pentru copii și adulți. Această vizieră gonflabilă va fi lansată curând în producție. Cu ea pe chip, oamenii vor putea mânca, vor putea discuta și menține contact vizual fără teamă. Ecranul este confecționat din plastic prelucrat și costă mai puțin de 1 euro.

Citește și Mănânci, cu masca la gură! Invenția unei firme israeliene VIDEO

MARGstudio vrea ca Soffio să fie distribuit la intrarea în marile magazine și în restaurante. După o primă folosire, clienții spală viziera, o dezumflă și o pot utiliza de mai multe ori. ”Am primit numeroase solicitări în special de la proprietarii de localuri, cu rugămintea de a crea ceva cu adevărat inedit. Am văzut tot felul de modele, scumpe, complicate și extrem de urâte, hidoase chiar de viziere. Am văzut și alte soluții de delimitare a spațiilor între mese, fie paravane, fie cuști. Mi s-a părut oribil. Vizierele noastre, în culori vii, sunt vesele și permit oamenilor să se simtă ca pe vremuri”, a explicat Annalisa Grasselli.

Te-ar putea interesa și...
Mutarea zilei Vezi toate articolele