Vlad Voiculescu, despre protocolul de înmormântare: Altă întrebare
Autor: Oana Pavelescu pe 08 apr, 14:30 | Mutarea zilei

Vlad Voiculescu, despre CARANTINARE Bucureștiului de Paști

Vlad Voiculescu a reușit să stârnească revolta după o serie de bâlbe legate de protocolul de înmormântare a celor decedați de COVID-19.

Ministrul Sănătății a susținut o conferință de presă după o întâlnire cu reprezentanţii cultelor la Ministerul Sănătăţii despre modificarea ordinului de ministru care reglementează accesul acestora la pacienţii cu COVID-19 care sunt internaţi în spital şi despre organizarea înmormântărilor.

Citește și: Patriarhia cere modificarea regulilor de înmormântarea pentru persoanele infectate cu COVID-19

Jurnaliștii l-au întrebat pe ministru dacă își cere scuze familiilor celor decedații care au fost înmormântați dezbrăcați din cauza unui protocol anterior care prevede acest lucru, iar oficialul a afirmat că trebuie să își ceară scuze cei care au greșit. Însă jurnaliștii au insistat cu această întrebare iar Vlad Voiculescu, iritat șu exasperat a spus: ”Altă întrebare”. Această expresie a fost făcută celebră de fostul ministru al Justiției Florin Iordache după aprobarea Ordonanței 13 în anul 2017, cea care a stârnit un lung șir de proteste și care au dus practic la succesul în alegeri a USR. 

Amintim că Ordonanța 13 a fost dată de guvernul PSD care aducea modificări majore Codului Penal și a celui de Procedură Penală și care ar fi făcut scăpați de brațul lung al legii pe cei care aveau dosare de corupție.

 


Mutarea zilei Vezi toate articolele