Wizmo.ro – primul portal imobiliar care poate fi gestionat împreună cu agenții și dezvoltatori imobiliari
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Maarten Deboo
Maarten Deboo
Wizmo.ro - platforma imobiliară dedicată atât sectorului rezidențial, cât și celui de business, implementează, începând cu luna iulie, parteneriatul financiar pentru asociați -  agenții sau dezvoltatori imobiliari - care pot gestiona până la 49% din activele companiei. Până în prezent, platforma specializată în listarea de anunțuri imobiliare a cumulat finanțări de peste 1 milion de euro de la un grup de investitori belgieni și români, specializați în e-Commerce și dezvoltare IT. 

Potrivit reprezentanților Wizmo.ro, acest parteneriat aduce părților implicate beneficii precum: transparență deplină, anularea oricărui conflict de interes, colaborare în ceea ce privește construirea traficului, dezvoltarea instrumentelor, schimbul de know-how, dar și posibilitatea de a deține o parte dintr-o platformă proprie alternativă care atrage lunar zeci de mii de utilizatori și pe care îi convertește în leaduri.  

„Pentru a demara această acțiune am analizat atent potențialul pieței de real-estate și am observat că acesta este în creștere în marile orașe ale țării, în special pe segmentele rezidențial și office. În contextul în care numărul companiilor de pe piața imobiliară crește de la an la an, dar numărul de poziții din motoarele de căutare rămâne același, vedem acest parteneriat ca pe o necesitate. Am luat decizia de a ne deschide porțile pentru asociați deoarece este un pas natural în evoluția companiei noastre. Vrem ca Wizmo.ro să devină prima platformă imobiliară gestionată de agenții și dezvoltatori imobiliari. Considerăm că împreună putem duce misiunea companiei noastre la un nou nivel”, a declarat Maarten Deboo, CEO Wizmo.

Pentru a discuta liber despre parteneriat și implicațiile generate la nivel de business, Wizmo organizează în data de 27 iunie 2019, între orele 17:00 - 19:00, la Artist Cafe din București, un eveniment la care invită agențiile imobiliare și dezvoltatorii. 

Participarea se pot face prin completarea acestui formular de înscriere

Despre Wizmo.ro

Wizmo.ro este o platformă pentru anunțuri imobiliare ce acoperă toate segmentele pieței de profil - rezidențial, office, comercial și industrial. În prezent, platforma are peste 72.000 de proprietăți listate și peste 760.000 de utilizatori. Proiectul a fost lansat pe piață în iunie 2016 de către un grup mixt de investitori belgieni și români, cu expertiză în domeniul imobiliar și în marketing digital.

Misiunea Wizmo.ro  este de a facilita și intermedia într-un mod transparent și accesibil interacțiunile dintre proprietari, agenții imobiliare, dezvoltatori și clienți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

De ce România riscă să piardă banii din PNRR. Răspunsul MIPE

Comisarul european Celine Gauer, responsabil în cadrul...

Prețul petrolului s-a stabilizat după o scădere abruptă

Prețurile la cele două referințe de petrol au recuperat...

CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la...

Miliardarul care râvnește la Royal Mail, Poșta britanică

Este vorba de miliardarul ceh Daniel Kretinsky care a...

Recordul de vizitatori, doborât: Japonia se întrece pe sine

Japonia nu se poate lăuda cu plaje întinse și însorite....

INS. Scădere majoră a industriei extractive

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 5,4% în...


pixel